Ja està disponible per iPhone/iPad el nou disseny d’Oportunic, que segmenta els comerços per categories i facilita la cerca d’ofertes i establiments gràcies al nou cercador.

Tots els que teniu un iPhone haureu notat ja que Oportunic ha canviat de disseny. Des de fa uns dies la nostra aplicació és molt més senzilla d’usar gràcies a les millores que s’han introduït: Els comerços estan segmentats per categories (Alimentació, roba, calçat i complements, restaurants, jardineria i floristeria, paraments de la llar…etc), de tal forma que els establiments queden organitzats dins del seu àmbit, el mapa els mostra distingint-los dins de la seva categoria, tal i com es veu en aquesta imatge.

collage categ+mapa

L’objectiu es potenciar la visibilitat dels comerços en funció de la seva categoria dins l’app i faciliar la cerca de productes als usuaris. Amb el nou cercador només caldrà introduir el producte en el qual estem interessats i el mapa et mostrarà totes les botigues on el pots trobar. De la metaixa manera que abans, pots guardar a preferits els estambliments que més t’agradin o les ofertes més interessants per poder validar-les a la botiga. Aquesta nova versió ens permet trobar allò que busquem en la meitat de temps.

buscador

De moment, aquest disseny està disponible per iPhone, però en els propers dies també ho estarà per Andorid. No oblideu actualitzar Oportunic des de la vostra App Store per començar a gaudir i trobar les millors ofertes, de la manera més ràpida i senzilla.

Si encara no teniu descarregada l’app, recordeu que està disponible de manera gratuïta per iPhone i Android.

Si tens un comerç i vols adherir-ho a Oportunic, visita la nostra web i dona’t d’alta en menys de 5 minuts.