Gaudir d’Oportunic i rebre cada dia El Periódico de Catalunya al teu negoci ja es possible gràcies a l’acord que ha signat la Confederació del Comerç de Catalunya, Oportunic i el Grup Zeta.

 

 

 signatura conveni

 El director de El Periódico, Enric Hernández, el secretari general de la CCC, Miquel Àngel Fraile,

i el director d’Ediciones Pimera Plana, Joan Alegre en un moment de la signatura.

 

El Periódico de Catalunya promou l’ús de l’aplicació Oportunic gràcies a la signatura d’un acord amb La Confederació del Comerç de Catalunya i la empresa Oportunic, a través del qual, totes les botigues que s’apuntin a Oportunic rebràn la susbsripció diaria d’El Periódico als seus establiments.

La intenció es ajudar al petit i mitjà comerç a dinamitzar les vendes i estar presents en les plataformes online, però a un cost molt reduït que fins ara no estava al seu abast.

De moment, Oportunic ha estat descarregada per més de 2.000 usuaris i les primeres experienències de botigues adscrites són immillorables. El Periódico ha parlat amb tres de les primeres que es van apuntar a l’app. És el cas de la botiga de vestits de festa, Ella, que està al passeig Fabra i Puig. La seva Propietària, la Roser Mañá, considera l’app la millor  manera  i més “ràpida d’arribar als clients”, tal i com ha explicat al diari.

Pèro a Oportunic n’hi ha lloc per tot tipus de negoci. El restaurant Brown33, situat al passeig de Gràcia, ha estat un dels primers en formar part d’Oportunic. Ells asseguran que l’app els hi dona “vissibilitat gràcies a la geolocalització”.

En el cas de Taylor, una botiga d’arrantjaments de roba de Pedralbes Centre, la base de dades que proporciona Oportunic, és fonamental. De fet, la seva experiència amb Oportunic és tan bona que en els propers dies inclourà set botigues més que té a Barcelona.

SOC-Oportunic CAT 2

 Infografia sobre el funcionament d’Oportunic feta pel Periódico de Catalunya.

Veure edició impresa   El Periódico de Catalunya