L’arribada d’Oportunic permet al comerç català realitzar accions que fins ara eren impensables. Donar a conèixer el teu negoci sense necessitat de pagar unes tarifes publicitàries inassumibles, conèixer qui són els clients que et visiten i quins gustos tenen, fidelitzar als teus clients amb promocions personalitzades i missatges gratuïts i ser visibles per a la gent del carrer que passeja a uns metres de la teva botiga, sense saber que existeixes.

 

homesigos-n

Des d’Oportunic volem ajudar-te a optimitzar aquesta eina al màxim i per això et deixem en aquest post uns quants consells perquè els apliquis en el teu compte Oportunic.

 

1. Bona presentació al perfil. Et recomanem que posis una foto maca en el teu perfil d’Oportunic, que es vegi bé la teva botiga, que sigui atractiva i animi als clients a conèixer-te.

 

2. Material de benvinguda visible. És important que aprofitis també al màxim el pack de benvinguda que et facilita Oportunic.

Adhesiu principal: penja-ho a l’aparador, en un lloc ben visible perquè cridi l’atenció a la gent que passa pel carrer.

 

-Codis QR més petits. Escanejant aquests codis els teus clients es podran fer fans del teu establiment. Posa’ls en els emprovadors, en els miralls o en aquells llocs del teu establiment que consideris oportú..

-Stopper: És un identificador Oportunic per col·locar-ho en la caixa registradora.

 

3. Fes ofertes variades. Quantes més ofertes tinguis, millor. No tenen per què ser descomptes en el preu. Aprofita el nou canal de comunicació que et brinda Oportunic per comunicar l’arribada de noves col·leccions, plats exquisits, el pa fet d’ara, etc…i fes-les dinàmiques i curtes en el temps. Així provocaràs que el teu públic consulti cada dia l’app per saber què els ofereixes de nou.

 

4. Envia missatges personalitzats. Aprofita la base de dades dels teus clients i sorprèn-los amb ofertes personalitzades. Sabràs, per exemple, quan és el seu aniversari, podràs felicitar-los i premiar-los amb algun obsequi. Et compensaran recomanant el teu negoci.

 

 

5. Anima als teus clients a baixar-se l’app. No deixis d’explicar-li a cada client nou que estàs en Oportunic. Ensenya-li què és, com descarregar-se l’app i com seguir al teu comerç.

Aprofita al màxim Oportunic i fes teva aquesta eina que incrementarà les teves vendes.