Oportunic estrena disseny

2 Setembre 2013

Ja està disponible per iPhone/iPad el nou disseny d’Oportunic, que segmenta els comerços per categories i facilita la cerca d’ofertes i establiments gràcies al nou cercador.


Cat Economia entrevista a l’equip d’Oportunic

23 Juliol 2013

La revista CatEconomia entrevista al nostre cap tècnic, el Lluc Cirici, per parlar de l’arrencada d’Oportunic i valorar l’èxit de l’app des del seu naixement.


Claus per optimitzar el teu negoci amb Oportunic

11 Juliol 2013

Des d’Oportunic volem ajudar-te a optimitzar aquesta eina al màxim i per això et deixem en aquest post uns quants consells perquè els apliquis en el teu compte Oportunic.


Oportunic visita Els Matins de TV3

4 Juliol 2013

El secretàri general de la CCC, Miquel Àngel Fraile, ha visitat aquesta setmana Els Matins de TV3 per presentar les previsions de l’arrencada de rebaixes i parlar d’Oportunic.


El Periódico de Catalunya impulsa Oportunic

28 Juny 2013

Gaudir d’Oportunic i rebre cada dia El Periódico de Catalunya al teu negoci ja es possible gràcies a l’acord que ha signat la Confederació del Comerç de Catalunya, Oportunic i el Grup Zeta.


Oportunic participa en la Twittertulia d’Onda Cero Catalunya

26 Juny 2013

Ahir Oportunic va compartir una estona de ràdio amb els companys del programa la Twittertulia, a Onda Cero Catalunya. El magazine, que respassa l’actualitat de la xarxa cada setmana i les notícies tecnològiques, va fer un especial sobre iniciatives per fomentar el petit comerç, i l’equip d’Oportunic va ser convidat a participar-hi.


“Oportunic serà un canvi revolucionari per al sector del comerç”

20 Juny 2013

El programa L’Hora L Barcelona, de la Cadena Ser Catalunya, entrevista a Miquel Àngel Fraile per repassar la situació del petit i mitjà comerç a Catalunya i presentar Oportunic.


Galeria d’imatges

18 Juny 2013

Imatges de la presentació oficial d’Oportunic davant els mitjans de comunicació i diversos actes públics.


Oportunic als Mitjans de Comunicació

17 Juny 2013

Aquí trobareu un resum de premsa d’Oportunic: les publicacions online als mitjans de comunicació, en vídeo o en paper i el link per accedir-hi.


Com crear un compte a Oportunic?

Per tal de facilitar el procés de creació d’un compte a Oportunic, us deixem un videotutorial que explica com s’ha de fer el registre.